Pasca cu branza si stafide

de Gherca Daniela in Dulciuri, 29 Mar 2016 | 3175 vizualizari

 

O pascuta tare buna, delicioasa si cu ingrediente la indemana!

 

INGREDIENTE

  • 350g aluat de cozonac
  • 350g branza de vaci
  • sare
  • 3 oua + un albus de ou
  • esenta de vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.
Intr-o tava rotunda de 24cm am pus aluatul de cozonac, pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5cm grosime. In mijloc am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat
peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]