Pasca sarata

de Sidy in Pizza, 8 Iun 2010 | 7001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat: 400 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 2 oua
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 plic drojdie uscata-7g
  • 250 ml lapte caldut
  • Umplutura:
  • 600 g branza( eu am avut cas de oaie si branza de vaci)
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 2 galbenusuri
  • Pentru uns
  • 2 linguri lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca sarata:

Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura. Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.

O tava de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina apoi adaugam aluatul pe care il intepam din loc in loc cu furculita.Deasupra lui adaugam compozitia de branza.

Din aluatul ramas ( pus deoparte) facem doua ...snururi pe care le impletim in doua si le punem pe marginea tavii deasupra branzei.
Cele doua galbenusuri se amesteca bine cu laptele si se unde deasupra toata pasca.

Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se lasa sa se coaca bine pina se rumeneste frumos, deasupra.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

08.06.2010, 12:07

foarte frumoasa............5 furcu.............

Rocsi 1

10.06.2010, 21:59

foarte frumoasa

Sidy 1

18.04.2014, 08:31

Daca vreti un aperitiv bun de Paste ...va recomand cu drag aceasta pasca !SARATA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie