Pizza casei

de Alexandra Burz in Pizza, 22 Feb 2014 | 5478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr aluat pizza
  • 100 gr jambon afumat
  • 100 gr salam vara uscat
  • 150 gr muschi file de porc afumat
  • 300 gr ciuperci din conserva
  • 150 gr masline fara sambure
  • 100 gr mozzarela
  • 50 gr cambernet
  • 200 gr cascaval ras
  • oregano
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Intindem aluatul de aproximaiv 1 cm grosime si in punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem ketchup, intindem uniform, adaugam oregano si restul ingredientelor treptat, astfel incat deasupra sa fie cascaval.

Dam la cuptor pentru aproximativ 25 - 30 minute.

TIPS-URI

1

se poate face de post cu legume, sau delicioasa si cu peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]