Pasta alla puttanesca

de xana in Jamie Oliver, 19 Oct 2017 | 6965 vizualizari

 

O reteta inspirata din cea a lui Jamie Oliver si adaptata la gusturile noastre pe care o repet de multe ori.

 

INGREDIENTE

  • 3 filete de anșoa din conserva
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de ton(70 gr scurs de ulei)
  • cateva masline negre si verzi
  • o mana de patrunjel
  • 5 linguri suc sau pasta de rosii
  • 200 gr paste
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta alla puttanesca:

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza 3-4 linguri din apa in care au fiert.

Intre timp, punem filetele de anșoa intr-o tigaie larga impreuna cu usturoiul zdrobit si putin ulei de masline. Lasam la calit timp de un minut, apoi adaugam tonul, maslinele si patrunjelul tocat (pastram putin patrunjel pentru decor).

Amestecam bine, apoi adaugam si pasta de rosii si lasam 3-4 minute la foc mic, amestecand frecvent. Nu mai este nevoie de a adauga sare, deoarece filetele de ansoa sunt deja sarate.

 Urmeaza a pune pastele si apa pe care am pastrat-o si amestecam bine. Decoram cu frunze de patrunjel si este gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]