Pasta de avocado cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3781 vizualizari

 

se prepara foarte rapid dar trebuie mancata la fel de rapid pentru ca avocado se oxideaza repede si isi schimba rapid culoarea...

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 2 linguri crema de branza ceva fin
  • 1/2 lingurita usturoi granulat (sau 2 catei de usturoi proaspat pisati)
  • sare dupa gust
  • cateva rondele de praz si cateva rosii de decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado cu Ceva Fin:

Avocado se taie in jumatate, se da deoparte samburele si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.

Precizez din nou ca e important sa ne miscam repede sa nu se oxideze miezul din avocado in contact cu aerul.

Zdrobim pulpa de avocado cu o furculita, adaugam usturoiul pisat sau cel granulat, 2 linguri de crema de branza Ceva Fin, sare dupa gust si amestecam totul foarte bine.

Se serveste cu rosii cherry, rondele de praz si paine neagra.

O minunatie, pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

FlaviaD 1

06.09.2013, 11:58

Bun de tot! Bravo, Claudia! Ca sa nu mai oxideze avocado, pune 2-3 picaturi de zeama de lamaie

Corinuta 1

06.09.2013, 17:48

place avocado!

laura_n 1

07.09.2013, 18:29

fain de incercat cu branzica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv