Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene

de Valclaudia in , 24 Iun 2018 | 2446 vizualizari

 

O grozava pasta tartinabila din fasole cu boia de ardei dulce si ierburi italiene de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. fasole pestrita fiarta
  • 2 cepe medii date pe razatoarea fina si scurse bine
  • 30-40 ml ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce de ardei de la delikat
  • 1/2 lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene:

Ceapa se curata, se spala si se trece prin razatoarea fina.

Stoarcem bine ceapa si o punem in recipientul robotului impreuna cu fasolea fiarta, uleiul de masline, sarea, lingurita de boia dulce si ierburile italiene.

Blendam 1 minut toate ingredientele si obtinem o pasta foarte gustoasa pe care o putem servi in zilele de post pe paine prajita alaturi de o salata de legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa