Pasta de gogosari

de Rocsi in Conserve, 3 Oct 2010 | 15613 vizualizari

 

Este o pasta delicoasa pentru sosuri chiar si pentru mancaruri iarna si in alte anotimpuri

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala.

li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele.

apoi se dau prin masina de carne sau prin robot si ii facem pasta.

intr-o oala mai larga,se pun gogosarii macinati cu uleiul si sarea.

ii punem pe aragaz la foc potrivit si o fierbem20-25 de min.

spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.

cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.

se inchid ermetic si le invelim intr-o patura fierbinti si le lasam pana a 2a zi.

apoi le tinem la loc racoros.

mi-au iesit 2 borcane de 800 gr si 2 borcane de 400 gr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mariac 1

17.10.2010, 01:45

alinutzika 1

05.08.2011, 23:38

tare buna pasta...si eu am sa fac..

Rocsi 1

06.08.2011, 13:23

e foarte buna alina...mai ales in sosuri,in mancaruri ii da un gust foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet