Pasta de gogosari( ardei kapia)

de Sidy in Conserve, 5 Sep 2010 | 29502 vizualizari

 

Este o pasta pe care eu o folosesc foarte mult la mancare si da un gust si o culoare deosebita acesteia.
Se poate face din ardei kapia rosii bine copti sau din gogosari...

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari sau ardei kapia rosii,
  • 200 ml ulei,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari( ardei kapia):

Gogosarii spalati ii curatam de cotor si ii taiem felii pe care le dam prin masina de tocat. Punem uleiul la incalzit si rasturnam peste el ardeiul macinat, invirtind mereu sa nu se prinda de fundul cratitei.

Cind pasta este bine fiarta, adaugam sare putin mai multa decit necesar. Compozitia o punem in borcane asa fierbinte, punem capacele si lasam borcanele in pat cald o zi -doua pina se racesc complet.

Apoi putem pune borcanele in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari( ardei kapia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura 1

08.09.2010, 18:11

am facut si eu azi, acuma am terminat! iarasi are o culoare foarte frumoasa, vie! oare daca facem aceeasi reteta, dar din ardei grasi verzi cum o fi?

Bunica 1

08.09.2010, 20:48

Fac si eu, dar pun si 1 kg. rosii si fara ulei. Pun la sosuri si le da un gust deosebit.

Bucataras Medi 1

09.09.2010, 07:31

deci a facut Sidy, a facut Buni...............sunt asigurata pentru la iarna.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca