Pasta de gogosari( ardei kapia)

de Sidy in Conserve, 5 Sep 2010 | 29753 vizualizari

 

Este o pasta pe care eu o folosesc foarte mult la mancare si da un gust si o culoare deosebita acesteia.
Se poate face din ardei kapia rosii bine copti sau din gogosari...

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari sau ardei kapia rosii,
  • 200 ml ulei,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari( ardei kapia):

Gogosarii spalati ii curatam de cotor si ii taiem felii pe care le dam prin masina de tocat. Punem uleiul la incalzit si rasturnam peste el ardeiul macinat, invirtind mereu sa nu se prinda de fundul cratitei.

Cind pasta este bine fiarta, adaugam sare putin mai multa decit necesar. Compozitia o punem in borcane asa fierbinte, punem capacele si lasam borcanele in pat cald o zi -doua pina se racesc complet.

Apoi putem pune borcanele in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari( ardei kapia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura 1

08.09.2010, 18:11

am facut si eu azi, acuma am terminat! iarasi are o culoare foarte frumoasa, vie! oare daca facem aceeasi reteta, dar din ardei grasi verzi cum o fi?

Bunica 1

08.09.2010, 20:48

Fac si eu, dar pun si 1 kg. rosii si fara ulei. Pun la sosuri si le da un gust deosebit.

Bucataras Medi 1

09.09.2010, 07:31

deci a facut Sidy, a facut Buni...............sunt asigurata pentru la iarna.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu sos de mustar