Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2012 | 20935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte,
  • 50 g cascaval ras,
  • 1 lingura mustar,
  • 2 linguri unt,
  • sare,
  • frunze de patrunjel,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Decojim ouale fierte si le pasam cu o furculita. Punem intr-un bol ouale,mustarul,untul la temperatura camerei,cascavalul ras,sare si frunze de patrunjel tocate marunt dupa gust. Le amestecam pana devine o pasta tartinabila.

Servim cu salata de cruditati.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]