Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă

de Bucataras in Paste, 12 Aug 2024 | 1662 vizualizari

 

Andra Mihail ne prezintă astăzi o rețetă delicioasă de paste cu creveți. O combinație gustoasă și aromată pentru iubitorii pastelor și a fructelor de mare. Pentru aceste Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă, sunt necesare următoarele ingrediente: paste, creveți, usturoi, smântână lichidă, roșii uscate.

 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă
  • 200 g paste
  • 3 căței de usturoi
  • 2 lingurițe bulion
  • 8-9 creveți
  • 200 ml smântână gătit
  • 100 g roșii uscate, în ulei de măsline
  • 30 ml ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • sare și piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă:

Cum se prepara Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă:

Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, apoi scurge-le. Pregătește o tigaie, pune puțin ulei de măsline. Adaugă creveții și condimentează-i cu puțin sare și piper. Lasă-i până capătă crustă pe ambele părți, apoi scoate-i pe o farfurie. Toacă mărunt usturoiul și pune-l la călit în aceeași tigaie. Adaugă pastă de tomate, roșiile uscate tăiate, smântâna lichidă. Condimentează cu sare și piper. Lasă sosul la fiert, apoi adaugă creveții și pastele fierte. Amestecă toate ingredientele pentru a se întrepătrunde aromele și mai lasă totul pe foc, aproximativ 1 minut. Presară pătrunjel verde tocat. Pastele cu creveți sunt gata pentru a fi servite. Sunt delicioase, cremoase, ușor de pregătit și foarte aromate.

Încearcă și rețeta de Creveți Saganaki sau varianta de Supă chinezească de creveți cu tăiței.

Îți recomandăm și rețeta de Creveți marinați la grătar.

Poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene