Paste cu nuca si portocala

de LUK in Penne, 17 Dec 2010 | 4815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • o lingura de pesmet
  • o lingura de zahar
  • o portocala
  • o lingurita de ulei
  • 2 linguri de nuca
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si portocala:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pesmetul cu zaharul se pun intr-o craticioara in care am pus uleiul si amestecam pe foc mic de cateva ori,cat sa se omogenizeze.Luam de pe foc,punem pastele scurse de apa,nuca si zeama de portocala si mai punem inca putin pe foc,pana amestecam de 2-3 ori.Luam de pe foc si servim.Mie mi-a placut sa pun bucatele mici de portocala printre paste..ii da un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:57

kamy 1

20.12.2010, 20:03

ce-mi plac da nu pot manca pt ca ma arde pe piept si numai de la nuca 5f

LUK 1

20.12.2010, 23:03

ce pacat kamy...sunt asa de bune..portocala ii da asa un gust deosebit...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata de pui si mozzarella