Paste cu nuca si stafide

de MotanLaOale in Paste, 11 Mai 2012 | 7454 vizualizari

 

Poftite de mult cu aroma de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 200g paste
  • 150g nuca macinata
  • 50g stafide
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si stafide:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Intr-o cratita se pune la topit untul, se adauga nuca si stafidelesi se calesc foarte putin.

Se adauga pastele scurse si se amesteca bine pe foc inca 2-3 minute.

Se ia de pe foc, se presara zaharul, zaharul vanilat si se amesteca bine.

Se servesc caldute sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca si sos caramel