Paste cu pipote picante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 15 Mai 2013 | 8129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cuiburi de paste
  • 1 kg pipote
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 foi de dafin,
  • busuioc dupa gust
  • rozmarin dupa gust
  • o lingurita de chili,
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri cu suc de rosii sau bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pipote picante:

Pastele le punem la fiert intr-o oala cu apa, in care am adaugat sare, 2-3 foi de dafin, usturoi feliat, busuioc si patrunjel tocat. Separat pregatim pipotele. Intr-o craticioara calim ceapa pe care o vom adauga peste pipotele usor prajite. Condimentam dupa gust, adaugam usturoiul (felii) si sucul de rosii sau bulionul si lasam la foc mic sa se patrunda bine. Presaram patrunjel proaspat si le servim calde.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pipote picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână