Paste cu sos papricaş – Multicooker

de madi_marin in Pui, 11 Noi 2013 | 4688 vizualizari

 

Cea de-a treia reţeta din categoria Multicooker, e una super gustoasă şi uşor de pregătit datorită minunatului aparat de care m-am îndrăgostit!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui fără os
  • 4 cepe
  • 2 linguri boia dulce
  • 3 linguri cu vârf cu făină
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 3 linguri smântână grasă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • un praf de chimen
  • verdeaţă
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos papricaş – Multicooker:

Se pun în cuva aparatuluiuleiul, cepele tocate mărunt şi carnea tăiată bucăţele, se selectează programul STEW pentru şi se înăbuşe totul pentru câteva minute.

Se adaugă boia dulce, apoi se pun 1,5 l apă sau supă de pui şi praful de chimen şi se selectează BOIL.

Înainte cu 10 minute de terminarea programului se adaugă pasta de roşii, smântâna şi făina desfăcută în puţină apă rece, apoi se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Când s-a terminat programul, se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Se serveşte sosul cald cu pastele  fierte conform indicaţiilor de pe ambalaj ( eu am mutat sosul în alt vas şi am fiert pastele la aparat ).

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos papricaş – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker