Paste integrale cu carne tocata

de MotanLaOale in Penne, 16 Ian 2018 | 6818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste integrale
  • 450 g carne tocata (1/2 conserva)
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 150 g ciuperci (1/2 conserva)
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 70 g pasta de tomate
  • pasta de ardei iute
  • 400 g rosii taiate (1 conserva)
  • 300 g porumb (1 conserva)
  • cuisoare
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste integrale cu carne tocata:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie marunt.

Ciupercile se scurg si se taie marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile, 10 minute.

Se pun condimentele vegeta, piper, boia, cimbru si oregano.

Se pune carnea si se caleste in continuare 20 minute.

Se pune pasta de tomate si pasta de ardei iute.

Se amesteca si se mai caleste 15 minute.

Se pun rosiile si se mai fierb 5 minute.

Se pune si porumbul si se mai fierbe 10 minute.

Se presara cuisoare praf si nucsoara si se potriveste de gust.

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Eu le-am fiert in strecuratoarea speciala luata din camara.

Cand sunt fierte, se strecoara si se pun intr-un vas mai mare.

Se toarna si amestecul de carne si se amesteca bine cateva minute pana intra sosul in paste.

Se servesc cu cascaval ras deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste integrale cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui si sos