Paste Penne Rigate cu sos de rosii

de andreinike in Penne, 17 Aug 2012 | 9791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa rasa
  • 1 pachet paste Pene Rigate
  • 4 linguri bulion sau 4 rosii rase (bulionul se subtiaza cu apa)
  • un varf de lingurita de : oregano , rozmarin , busuioc (verde sau uscat)
  • parmezan (in lipsa lui puteti adauga barnza de vaca moale)
  • peperoncino
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Penne Rigate cu sos de rosii:

Se pune la fiert apa cu sare, iar dupa ce clocoteste se adauga pastele care se fierb cca. 10 minute.

In alta tigaie se pune la incins uleiul de masline cat sa acopere fundul tigaii. Dupa ce s-a incins adaugam morcovul si ceapa rase si le lasam pana morcovul prinde o tenta de culoare maro. Se adauga peperoncino, se caleste bine, iar dupa aceea se adauga rosiile rase sau bulionul subtiat cu apa. Se adauga rozmarin, oregano si busuioc. Se lasa sa clocoteasca, se adauga pastele, se mai lasa un clocot si se iau de pe foc. Dupa aceea se rade deasupra parmezan sau branza de vaca se acopera si se lasa ca branzeturile se se topeasca deasupra pastelor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Penne Rigate cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc