Pastrav in crusta de malai

de ala_oancea in Pastrav, 21 Dec 2009 | 13602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pastrav
  • faina, malai
  • sare, piper
  • Mamaliga:
  • 1 cana malai
  • 1 litru de apa
  • sare
  • Sos de marar si usturoi:
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 4 catei de usturoi
  • marar tocat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in crusta de malai:

Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru mamaliga, se pune apa la fiert, se adauga malaiul, se sareaza dupa gust si se amesteca mereu pana se ingroasa.

Pentru sos, se caleste in unt ustoroiul tocat, se adauga faina, se amesteca bine. Se toarna treptat laptele, amestecand mereu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocar, se condimenteaza.

Delicios !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinuta 1

21.12.2009, 14:42

Ala, bun pestele! dar ai si niste fotografii incredibile imi plac mult, iti fac pofta

ala_oancea 1

23.12.2009, 11:41

Va multumesc frumos ! Mie mi-a placut tare mult gustul pastravului. Cu siguranta am sa mai cumpar si am sa pregatesc ceva bun

marcelas 1

14.03.2010, 19:08

Minunat Ala! Asa cum numai tu stii sa prepari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]