Pateuri cu branza

de silvi0ara in Dulciuri, 5 Mai 2010 | 10718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj  
  • 500g branza telemea  
  • 2 oua intregi  
  • 2 linguri gris  
  • 2 linguri smantana  
  • 1 ou pentru uns  
  • susan alb si negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Amestecam branza(eu am folosit telemea de capra) cu ouale,

adugam smantana si grisul si amestecam bine pana devine o pasta omogena.

Se portioneaza foile in patrate egale si pe fiecare partat se pune o lingurita plina de branza.

Se impacheteaza patratele rezultand niste triunghiuri,pe care le lipim sa nu iasa compzitia afara,ungand cu putin ou batut marginile laterale,apoi presam usor cu degetele marginile.

Pe deasupra le ungem cu ou batut si presaram susan alb si negru pentru contrast.

Pateurile astfel pregatite sa aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament si se dau la cuptorul preancins la 200gC pana se coc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

05.05.2010, 23:17

nadina eu am mancat in oras,m-am gandit sa iti las tie

Rocsi 1

06.05.2010, 10:53

silvi0ara 1

06.05.2010, 13:06

Nadina,lasa ca fac altele pentru tine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]