Pateuri cu carne

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 6443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr de carne tocata amestec(vita-porc)
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceapa
  • 200 gr de ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne:

Carnea se pune la calit intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inchis la culoare punem ciupercile si mararul tocat. Mai lasam 5 minute si dam deoparte.

Aluatul il punem pe masa si il mai intindem putin se taie patratele si se umplu cu carnea tocata. Le bagam la cuptor pentru 20 de minute sau pana se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]