Pateuri cu ciuperci

de -Marius- in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2019 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • 300g mix ciuperci congelate
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de rosii
  • parmezan
  • branza cheddar
  • sare
  • piper
  • susan
  • un galbenus – pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga mixul de ciuperci. Se gateste cateva minute, apoi se pune pasta de rosii, parmezanul, sare si piper.

Aluatul de intinde si se taie in 4. Pe fiecare bucata de aluat se pune branza cheddar rasa, apoi se pune umplutura si din nou cheddar ras.

Marginile aluatului se ung cu galbenus batut si se impatureste pateul.

Se ung pateurile cu galbenus si se presara susan.

Se baga in cuptor pentru 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]