Pere in aluat

de Julie in Dulciuri, 10 Aug 2010 | 4128 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-un numar mai vechi al revistei "Femeia de azi". Mi s-a parut o idee buna, asa ca am testat-o....si nu am regretat!

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 oua
  • 4-5  linguri faina
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • scortisoara
  • pesmet
  • 100 g alune nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in aluat:

Taiem perele in felii mai groase si indepartam partea din mijolc ,cu ajutorul unui cutit,apoi le presaram cu scortisoara.

Batem ouale cu faina, sare, zahar si adaugam vinul.Trebuie sa  obtinem un aluat ca de clatite. Dam perele prin pesmet, prin aluat apoi iar prin pesmet. La final le trecem si prin alunele macinate mai mare.

Prajim rondelele in ulei incins. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci, sunt la fel de bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui, mere si pere