Perisoare de pui cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Pui, 16 Apr 2013 | 10208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui dezosat
  • 1/2 kg smantana
  • 1/2 l supa de pui
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de patrunjel sau de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui cu smantana:

Tocam pieptul de pui (daca nu l-am cumparat deja tocat), adaugam cele doua oua si sarea si piperul dupa gust. Omogenizam compozitia si formam perisoarele pe care le vom pune impreuna cu supa de pui peste ceapa usor calita. Lasam sa fiarba pentru 20 de minute, potrivim de gust cu sare si piper, condimentam cu tarhon si adaugam smantana.

Dupa ce a dat in clocot, daca este prea zemoasa putem presara o lingura de faina. Eu prefer sa o lasa sa fiarba pana scade suficient cat sa fie cremoasa.

Se serveste cu patrunjel sau marar proaspat tocat. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]