Pulpe de pui in crusta de mustar

de papabundetot in Pui, 21 Dec 2013 | 4743 vizualizari

 

In sfarsit am ajuns iarasi in bucatarie dupa o saptamana,mi-a lipsit joaca asta cu ingredientele care imi place mie atat de mult,insa…mai e foarte putin pana la vacanta si ma consolez cu gandul ca voi avea suficiente zile de joaca in care vreau sa prepar tot felul de bunatati pentru cei dragi mie :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru pulpe:
  • 6 pulpe pui dezosate
  • curry
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 2 lingurite miere de salcam
  • ienibahar macinat
  • chimen macinat,
  • scortisoara
  • sos soia,
  • sos worchester
  • Untura de gasca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de mustar:

Pulpele de pui le-am spalat bine,le-am sters cu un servet de hartie.Intr-un castronel am pus mustarul,mierea,curry,scortisoara,ienibaharul,chimenul,sos soia si sos worchester,le-am omogenizat bine si am obtinut un sos ,am  luat o tava de yena pe care am uns-o bine cu untura de gasca,apoi am luat fiecare pulpa si am dat-o prin sosul obtinut din condimente si apoi le-am asezat in tava si le-am dat la cuptor la foc foarte mic.Le-am lasat cred ca mai bine de o ora,ca sa  se faca incet si sa se patrunda bine.

Pentru pulpe am facut o garnitura de paste cu sos de smantana si busuioc,care noua ne place mult,insa daca nu va place puteti opta pentru orice garnitura va place.

Intr-o oala am fiert apa cu sare,Cand a inceput sa clocoteasca apa,am adaugat pastele si le-am fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.Am scurs apa dupa ce au fiert,dar am pastrat o cana din apa de la paste.Intr-o tigaie,am pus un strop de ulei de rapita,un catel de usturoi tocat marunt si o lingurita de curry,le-am lasat 1 minut pentru a se elibera aroma usturoiului,apoi am pus pastele,jumatate din cantitatea de apa din cana si 200 ml smantana de gatit.Le-am mai lasat 1 minut pana cand sosul s-a si ingrosat putin,apoi am asezonat cu piper sichuan,am tocat cateva frunze de busuioc verde si am servit pastele cu pulpele de pui in crusta de mustar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

22.12.2013, 09:37

marcela1979 1

22.12.2013, 10:45

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 12:39

grozave pulpele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana