Perisoare in sos de rosii la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 1 Ian 2016 | 4060 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 1/2 tava de carne tocata de porc cca 300 g(nu o tava de aragaz :)))))
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 lingura de orez lung
  • condimente: sare/piper/boia dulce

Pentru sos:

  • 1 ceapa alba mare
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii la multicooker:

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata marunt,condimentele si orezul.

Se amesteca bine compozitia si se formeaza bilute care se pun pe o farfurie.

In vasul de la multicooker se pune 1 ceapa tocata marunt cu ulei de masline,se seteaza Functia Fry si se lasa 1-2 minute(deja urma sa se arda :))) ),se pun perisoarele,se acopera cu apa si se seteaza Functia Boil pentru 20 minute.

Intre timp se intorc pe ambele parti.

Se pune bulionul si usturoiul strivit si se mai lasa circa 5 minute.

Se prasara patrunjel proaspat si se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:49

robert

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:50

multumesc mirela

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:50

daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]