Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 4359 vizualizari

 

Așa, titlul e cam pompos, dar prepararea în sine, tare simplă;) Spor și succes!

 

INGREDIENTE

  • Pentru perișoare:
  • carne tocată vită+porc cca 300 g.,
  • ceapă galbenă 1 bucată medie,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
  • Pentru sos:
  • sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
  • Pentru Garnitură:
  • paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
  • apă 1 cană și 1/2 jumătate,
  • sare iodată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa:

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul,un praf de sare iodată, boia și piper proaspăt măcinat. În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și măsline verzi, se setează aparatul al funcția BOIL, pentru 10 minute, și se apasă butonul START,  după ce  a expirat timpul, se adaugă perișoarele, formate din amestecul de carne de mai sus. Se setează aparatul  pe funcția STEW, ptr 40 de minute, se apasă din nou butonul START.   După ce s-a finalizat programul, vasul Multicooker-ului, se golește, se curăță și apoi se trece la gătirea pastelor. Se pun în vasul aparatului Multicooker, 3 căni de paste, 1 cană și jumătate de apă, apoi se închide capacul, se selectează butonul STEW pentru 20 de minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Farfuria se montează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

30.07.2014, 09:29

bun

Lavinia 1

30.07.2014, 14:37

foarte gustoase

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:21

Arata foarte bine si cred ca au fost foarte gustoase perisoarele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]