Peste cu sos de hrean si rosii

de Anouka in Peste, 9 Iul 2014 | 4029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file peste
  • 2 linguri hrean din conserva
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 rosie
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de hrean si rosii:

Se  curata, se spala si se scurge pestele. Se sareaza, se da prin malai si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca marunt. Se pun intr-un bol hreanul, rosia tocata, zeama de lamaie, smantana, un praf de piper si se amesteca bine. Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de hrean si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]