Peste dourada la gratar cu sos spaniol

de cristeena20 in Peste, 1 Mai 2014 | 8767 vizualizari

 

Acest mod de a face pestele dourada pare atat de simplu , dar credeti-ma asa de bun este...pestele isi merita banii.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti dourada (intregi)
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • coriandru proaspat
  • 1/2 ceapa
  • otet
  • putina boia
  • 1 catel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste dourada la gratar cu sos spaniol:

Curatam pestele si il crestam din loc in loc cu un cutit. Il saram si il lasma la rece cca 2 ore. Mie imi place pestele la gratar s anu aiba multe condimente, deoarece imi place sa simt gustul de peste simplu.

 Pregatim sosul: rupem coriandru proaspat verde si il tocam. Intr-un bol amestecam coriandrul cu ulei de masline, sare, piper, putina boia, ceapa tocata fin, usturoiul zdrobit. Stropim cu putin otet. Dam la rece sosul.

 Punem gratarul la incins si punem pestele. Il intoarcem pe ambele parti si il servim alaturi de sosul spaniol .

TIPS-URI

1

Ca si garnitura am ales cartofi fierti si brocoli fiert si morcovi copti .

2

Sunt foarte buni alaturi de o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dourada la gratar cu sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos olandez, salsa de porumb si ardei si orez Basmati