Macrou fript cu cartofi natur

de r3nat02006 in Peste, 24 Ian 2013 | 5919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 700 gr catofi
  • 35 gr ghimbir
  • 5 gr ardei iute tocat
  • o lamaie
  • 15 gr zahar brun
  • 10 ml ulei masline
  • 10 ml sos de soia
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou fript cu cartofi natur:

Se feliaza macrourile si se dau cu un praf de sare si se pun pe gratar. Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert 30 minute. Intr-un vas se pun: zeama de la o lamaie, zaharul, ardeiul iute tocat, ghimbirul ras fin, solul de soia, uleiul de masline si partunjelul tocat marunt. Acestea se amesteca pana la omogenizare si se lasa la frigider pentru 5-10 minute. Dupa ce pestele si cartofii sunt gata se pun pe un platou si se adauga sosul obtinut. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste alb cu lemongrass si sparanghel