Peste la cuptor

de gaby_gabytza in Peste, 15 Mai 2013 | 3355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti
  • 100 ml rosii in bulion
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 lamai
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 cepe medi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Spalam pestii si ii curatam de solzi.Ii spalam iar bine si ii crestam pe ambele parti pana la oase.

Ii presaram cu sare peste tot si ii asezam in tava unsa cu ulei.Apoi  adaugam deasupra ceapa curatata si taiata feliute,sucul de rosii,rosiile intregi impreuna cu bulionul,zeama de lamaie,piper si condimente dupa gust.Apoi presaram deasupra putin ulei.

Dam la cuptor iar cand aproape is gata adaugam deasupra si inuntrul pestelui feliute de lamaie.Lasam sa se rumeneasca frumos si oprim focul.

Ornam deasupra cu patrunjel verde pentru un decor mai apetisant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii