Peste pane

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 15 Sep 2013 | 7526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de peste file (eu am avut novac si crap)
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr faina alba
  • 300 gr malai
  • 2 oua mari
  • sare
  • pentru servire, optional: sos de usturoi (o capatana de usturoi, 3 linguri cu smantana, o lingura cu ulei, sare si marar dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Oaule batute le amestecam cu cascavalul ras si cu sarea dupa gust. Trecem pestele prin faina alba, apoi prin amestecul de ou si cascaval si la final, prin malai. Il prajim la foc potrivit pana devine auriu. Il servim cald cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Malaiul poate fi inlocuit, cu succes, cu pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]