Peste prajit cu sos de smantana

de Razvan Constantinescu in Peste, 2 Aug 2018 | 13272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de peste Merlucius (curatat, fara cap si coada = 920 g)
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 350 g smantana
  • zeama de lamaie, dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit cu sos de smantana:

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt.

Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se adauga smantana si zeama de lamaie, dupa gust. Se clocotesc cateva minute, apoi se adauga patrunjelul (spalat si tocat) si putin piper proaspat macinat. Se potriveste sosul de sare.

Sosul de smantana se toarna peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]