Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline

de Irina in Ton, 29 Noi 2009 | 19473 vizualizari

 

E prima data cand am luat ton proaspat si am cam avut emotii la preparare. In final s-a dovedit a fi un real succes.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ton
  • 2 lg ulei de masline
  • marar tocat
  • tarhon
  • maghiran
  • nucsoara
  • menta
  • sare
  • piper
  • o legatura de sparanghel
  • 4-5 rosii cherry
  • o mana de masline
  • busuioc tocat fin
  • zeama de la 1/2 lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline:

Am pregatit 4 bucati de ton, le-am condimentat cu sare, piper, maghiran, tarhon, nucsoara si le-am stropit cu ulei de masline. Am incalzit un vas si am pus bucatile de ton la fript fara a mai adauga ulei (e suficient cel cu care a fost stropit tonul). Dupa 2-3 minute am intors bucatile de ton pe partea cealalta si la final le-am scos pe un platou.

Sparanghelul l-am pus intr-un alt vas la inabusit cu putina apa, sare, piper si ulei de masline. Dupa doua minute am adaugat rosiile taiate in doua, maslinele, zeama de lime si la final putin busuioc. Sparanghelul l-am lasat usor crocant.

La final am asezat pe un pat de salata verde cateva fire de sparanghel, cateva rosioare, masline si o bucata de ton, iar menta am presarat-o pe deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini