Picarella

de ony in Conserve, 1 Sep 2011 | 15413 vizualizari

 

eeeeeh,dupa mult timp am mai dat si eu o raita prin site; nu de alta dar am ramas fara aparat foto; si cum am pus mana pe cel al sorei mele, zic sa nu pierd ocazia de a va arata o reteta delicioasa de conserva pentru zilele friguroase....

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de ceapa
  • 1 kg ardei iute rosu(neaparat)
  • 1 l apa
  • 1/2 l otet
  • 125 gr zahar
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarella:

Se taie ceapa fideluta,sau rondele; ardeiul se taie pe jumatate si se curata bine de seminte, dupa care se taie fasiute. Totul se face de mana, nu la masina de tocat sau blender. Odata terminata treaba cu feliatul, se pun toate intr-un vas pe foc. Se adauga celelalte ingrediente si se lasa sa dea cateva clocote pana se inmoaie ceapa. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza.

Asta este tot, nu mai necesita nici un alt fel de tratament termic

Pofta buna si spor la treaba!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]