Piept de curca la cuptor

de iry-gabriela in Curcan, 16 Apr 2012 | 8240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de piept de curca(al meu era de 2kg),
  • usturoi,
  • ulei,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • un pahar de vin alb,
  • foi dafin
  • oregano.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curca la cuptor:

Se ia pieptul de curca se spala si se portioneaza. Apoi se se cresteaza din loc in loc. Se impaneaza in locurile crestate cu usturoi.  

Separat se pregateste un vas termorezistent in care se adauga ulei si peste care se adauga pieptul de curcan. Se condimenteaza cu piper, secretul gustului, oregano, foi dafin si la final se adauga viul alb, dupa care se mai adauga si un pahar de apa.   

Se da la cuptor si se lasa pana formeaza o crusta maronie.   

Se serveste cu salata de sfecla cu hrean.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

oana_pisicutza16 1

18.04.2012, 11:14

tare bun

Maria68 1

18.04.2012, 12:42

Sim0na 1

18.04.2012, 21:53

Foarte bun trebuie sa fi fost...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]