Piept de curcan cu ghimbir

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 29 Oct 2014 | 4985 vizualizari

 

Este o reteta pe cat de rapida,pe atat de gustoasa.Se face usor si repde,dar gustul si aroma ingredientelor te fac sa mananci incet si sa savurezi in liniste aceasta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de curcan,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3-4 morcovi,
  • 4 ling sos de soia,
  • ghimbir ( cam 3-4 cm),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ghimbir:

Pieptul de curcan se taie fasii inguste.Ceapa si morcovii se curata si se taie julien.Ghimbirul se curata si se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline la incins.Se adauga bucatile de carne si se calesc pana isi schimba culoarea.Se adauga ceapa si morcovii.Se calesc pana se inmoaie.Se adauga ghimbirul si sosul de soia si se lasa sa fiarba.Se potriveste de sare si piper,se adauga zaharul,iar cand carnea e fiarta,iar sosul scazut,se ia de pe foc.

Se serveste ca atare sau cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]