Piept de curcan cu lapte

de La Ancuta in Curcan, 21 Noi 2010 | 13215 vizualizari

 

inca o mancare cu carne de curcan :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 500 ml lapte (eu am folosit de bivolita)
  • sare, piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita amidon (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu lapte:

Se spala pieptul de curcan si se taie felii groase de un deget. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste putin carnea (pana isi schimba culoarea). Se adauga rozmarinul, cimbrul si usturoiul pisat impreuna cu laptele. Se mai lasa pe foc, sa deau un clocot.

Se da la cuptor, la foc mediu 35-40 de minute. La jumatatea timpului se intoarce carnea.

Se scoate carnea pe un platou iar sosul se mixeaxa in blender sau cu mixerul vertical. Daca este prea subtire se poate adauga 1 lingurita de amidon si se mai pune pe foc, sa dea un clocot.

Am servit cu garnitura de cartofi aurii si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]