Piept de curcan in sos de unt cu usturoi

de Bya Ralu in Curcan, 29 Dec 2015 | 12923 vizualizari

 

O cina delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de piept de curcan
  • un cub de unt
  • ulei de masline
  • 1 catel mare de usturoi
  • 30 ml vin rose
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de unt cu usturoi:

Intr-o tigaie punem untul si ulei de masline si catelul de usturoi (atentie acesta nu trebuie sa se arda, se prajeste pe ambele parti sa dea aroma).

Feliile de piept de curcan se condimenteaza pe ambele parti si se pun in tigaie, se lasa cam 2 minute pe ambele parti dupa care se stinge cu vinul rose.

Se lasa pe foc pana cand sosul a scazut,se mai intorc odata pe partea cealalta,dupa care se pot servii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosii mai mult usturoi pentru o aroma mai intensa

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de unt cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor