Piept de porc la cuptor

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 11307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de porc
  • 1 lingura de ulei de masline
  • condimente pt. carne de porc (optional)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Amestecam intr-un castronel uleiul de masline si condimentele ( eu am pus o lingura de condiment pt. carne de porc, piper , putina sare de mare si 1 lingura de ulei de masline).

Ungem cu o pensula de bucatarie bucatile de carne cu amestecul obtinut, si le bagam la cuptor( eu le-am pus pe o tavita gen gratar, de unica folosinta).

Lasam la cuptor pana cand carnea se rumeneste bine. Noi am mancat cu cartofi prajiti si mujdei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:51

Intradevar Bunica...noi ne pregatisem de gratar, dar vremea asta... Asa ca l-am facut la cuptor. Bineinteles ca n-a fost la fel ca cel facut pe gratar,dar a fost f bun si asa

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:51

mamaie

andreea_angelo 1

25.11.2012, 12:56

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor