Piept de pui crocant

de MotanLaOale in Pui, 5 Iun 2012 | 15933 vizualizari

 

Avand un mofturos in casa a trebuit sa fac si piept crocant ca aripioarele "au fost bune dar incearca si cu piept"! Asa ca am facut! Nu stiu cum sunt ca nu am apucat!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui (500g)
  • 100g faina
  • 100g pesmet
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt.

In alt castron se bat ouale si se pune sare si piper.

In al treilea castron si amesteca pesmetul, fulgii de porumb sfaramati (la robot), restul de faina, boiaua si putina sare.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb