Piept de pui cu cartofi si sos bechamel

de Andreea_Roz in Pui, 19 Aug 2013 | 51174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • o mana de rosii cherry 
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper (sau dupa preferinte - eu am pus delicat)
  • tarhon
  • Sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 60 g cascaval
  • 120 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si sos bechamel:

Pregatim mai intai sosul Bechamel:

Untul il topim intr-o cratita, apoi, adaugam faina in ploaie si amestecam, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam laptele rece treptat si amestecam pana se ingroasa. Adaugam cascavalul ras si smantana si condimentam dupa gust.

Intr-un vas termorezistent, uns cu unt (sau se poate pune putin ulei de masline) punem primul strat de piept pe pui taiat in fasii, condimentam cu boia de ardei dulce, apoi adaugam cartofii taiati rondele, rosiile cherry felii, condimentam cu delicat, acoperim totul cu sos Bechamel, punem niste tarhon uscat pe deasupra si introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste (20-30 min)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui condimentat, la cuptor