Piept de pui cu legume

de -Licurici- in Pui, 12 Mai 2020 | 3528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui;
  • 1 ardei capia;
  • 1 ardie gras;
  • sparanghel;
  • rosii cherry;
  • zeama de lamaie;
  • ulei de masline;
  • 1 lingura miere;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume:

Pieptul de pui (taiat cubulete) se amesteca cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper si miere, apoi se lasa la marinat cel putin o jumatate de ora.

Pieptul de pui, inclusiv sosul in care a fost marinat, se baga la cuptor 20min, la 180 grade.

Legumele se spala, apoi se lasa la uscat.

Ardeii, sparanghelul si rosiile cherry se ung cu un amestec din uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper.

Legumele se asaza intr-un vas termorezistent, impreuna cu pieptul de pui si se mai baga la cuptor, pana legumele sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Tequila cu crocant de cartofi si crema de praz