Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei

de Valclaudia in Pui, 2 Sep 2017 | 5085 vizualizari

 

By Miha, https://www.bucataras.ro/retete/pulpe-de-pui-pe-pat-de-sare-1208.html ...... cea mai simpla reteta de friptura de pui, eu am adaugat condimente de pui si boia dulce si am servit pulpele cu mujdei de usturoi si mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui inferioare si 3 superioare
  • 1/4 kg sare grunjoasa
  • condimente de pui din comert
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei:

Am preincalzit  cuptorul la 200 grade.

Am asezat sarea grunjoasa in tava in strat uniform, pulpele le-am clatit sub jet de apa rece si am indepartat pielea.

Am condimentat carnea folosind condimente pentru carne de pui din comert, apoi le-am pudrat cu boia dulce si am dat tava la cuptor folosind fuctia de coacere cu ventilatie pentru 30 minute.

Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors si le-am pudrat si pe cealalta parte cu boia dulce, apoi le-am dat din nou la cuptor pentru alte 10 minute.

Am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

06.09.2017, 08:53

ma duc sa-mi cumpar pulpe

Gheorghita_T 1

02.04.2018, 17:52

Delicios!

Ancutsa 1

06.04.2019, 14:56

Interesanta si gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi