Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Iun 2011 | 8027 vizualizari

 

delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • o cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • usturoi verde
  • o lingura ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde:

Spalam si curatam pieptul de pui, apoi il taiem pe jumatate, in lung.

Ungem o tava termorezistenta cu 1 lingura de ulei.

Condimentam pieptul de pui cu sarem piper, boia si o punem in tava.

Turnam peste piepul de pui sosul de rosii si putina apa.

Taiem usturoiul de 2-3 cm si-l punem peste pieptul de pui si sos.

Dam tava la cuptorul preincalzit 4o de minute.

Este gata cand pieptul de pui s-a fragezit.

Cand este gata presaram patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu lamaie si usturoi verde