Pui in sos de bere neagra

de ianculubita in Pui, 26 Mai 2013 | 4938 vizualizari

 

Daca e duminica,sa ne rasfatam putin!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 1 persoana
  • 2 copanele
  • 1/2 cutie cu bere neagra
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura amestec buquet garni(din comert)
  • 1 lingura sos curry
  • 1 lingurita paprika
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • Garnitura
  • 100 g pastai congelate
  • 100 g baby carrote
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de bere neagra:

Intr-un bol amestecam pasta curry cu bouquet garni, paprika, sare, piper si ungem copanelele cu pasta rezultata. Le punem in tava, adaugam uleiul, berea, usturoiul pisat si busuioc taiat sau uscat. Acoperim si lasam la cuptor 20 minute, dupa care descoperim si mai lasam sa se rumeneasca 5 minute.

In acest timp punem la fiert in apa cu sare pentru 5 minute pastaile si morcovul, le scurgem si le sotam intr-o tigaie cu unt incins si usturoi taiat

Servim copanelele pe farfurie cu sos, alaturi de legume sotate.

TIPS-URI

1

pentru legume sotate se pot adauga si alte legume gasite prin frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]