Piept de pui la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Pui, 27 Noi 2015 | 5545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui
  • 12 felii bacon
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper, boia, praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram  in 3 felii de bacon. Infigem scobitori din loc in loc.

Ungem cu unt un vas termorezistent, asezam pieptul de pui invelit in bacon, stropim cu putin vin si introducem la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mediu.

Amestecam cele 3 oua cu smantana si cascavalul ras, adaugam peste pieptul de pui si introducem vasul la cuptor pentru inca 15 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]