Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman

de Sylvia in Pui, 2 Iun 2010 | 6455 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de delicioasa : piept de pui pe pat de cartofi preparati in vas roman, fara apa si doar cu o lingura de ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de :
  • o jumatate file de piept de pui  fara piele,
  • 3 cartofi rosii mititei,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • o lingura de ulei de masline
  • ierburi aromate in functie de preferinte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman:

 Preparare : se spala bine cartofii si se sterg si se taie cu tot cu coaja felii maricele, se condimenteaza  si se aseaza in vasul roman. Peste ei punem carnea de pui condimentata bine cu sare, piper si boia.  Am turnat cu grija peste o lingura de ulei de masline sa ajunga peste tot cate un firicel.

Am acoperit apoi cu capac si am lasat 40 de minute la cuptor. Vasul roman  este bine sa stea  in apa inainte sa se imbibe cu apa si se pune la cuptor cat e cuptorul inca rece sa se incinga o data cu cuptorul. Dupa 40 de minute am avut rezultatul , carne  super frageda si cartofi rumeniti frumos . I-am servit cu o portie de salata facuta din rosiis de vara si ceapa , a fost un pranz excelent .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Bunica aveti perfecta dreptate

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Rivka si Nadina multumesc sunteti dragute !

elena1988 1

25.03.2011, 12:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui