Piept de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Dec 2014 | 5681 vizualizari

 

Un deliciu cu Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr sunca
  • 175 gr de perle de branza si smantana Delaco
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui il curatam de pielita,il spalam si il impartim in doua bucati.Fiecare bucata de piept o crestam pe mijloc si ii facem un buzunar pe lung.

Sunca si cascavalul le taiem marunt si le amestecam cu perlele de branza si umplem fiecare buzunar facut la pieptul de pui.Asezam pieptul de pui intr-o tava termorezistenta ,dupa ce l-am sarat si piperat,il stropim cu ulei de masline si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem sa il servim cu orice garntura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane umplut cu cascaval