Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie

de marcela1979 in Pui, 10 Feb 2014 | 3716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1 borcanel pesto melanzane zucchine
  • 1 lingurita salvie uscata
  • 1 lingurita piper macinat
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie:

Se taie pieptul de pui  si se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza cu piper si salvie ,apoi se pune sos pesto .Se ruleaza,se prinde cu scobitori sau cu ata si se pune in tava.Se adauga apa si ulei ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 de minute la foc mediu spre mic.Dupa ce au trecut cele 40 de minute se ia folia jos si se mai lasa inca 10 min sa prinda o crusta frumoasa.

Se serveste cald sau rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut în stil italian