Piftele la cuptor

de ana in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2010 | 7173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (vita si porc)
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 50 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper,cimbru,pasta de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele la cuptor:

Carnea o amestecam cu ceapa tocata fin,usturoiul painea inmuiata in lapte ,patrunjelul tocat ,ouale si condimentele .

Compozitia obtinuta o tinem la rece 30 de minute apoi o modelam si asezam piftelele obtinute in tava unsa cu ulei .Cocem la foc mare pe treapta de sus a cuptorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Julie 1

16.07.2010, 08:09

Bun! Dietetic!

ana 1

16.07.2010, 10:32

Julie

Bucataras Medi 1

16.07.2010, 20:20

Ana, ai gatit la foc continuu se pare.......................numai bunaciunu ai facut..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu garnitura