Pilaf cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2011 | 6780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 pahar orez
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 3-4 feliute de slaninuta afumata
  • 400g carnati picanti
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati:

Se curata ceapa si ceapa verde, se toaca marunt si se pune la calit in ulei 2 minute.

Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat marunt.

Se adauga apa si se lasa la fiert 10-15 minute.

Se taie slaninuta marunt si se rumeneste intr-o tigaie. Se scot fara grasime si se adauga in cratita cu zarzavat.

In untura de la slaninuta se prajesc carnatii taiati rondele.

In cratita cu zarzavat se adauga orezul spalat si tinut in apa rece.

Se adauga apa, vegeta si piper si se lasa sa fiarba 10-15 minute pana se umfla orezul.

Se adauga carnatii cu grasime cu tot,si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Se potriveste de apa, de sare si piper si se baga la cuptor 30 minute, pana scade apa si se rumeneste frumos. Se amesteca din cand in cand.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]